Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2011, 11:21
Reserve napisał(a):Wyświetl post
A ja bym nie srał w gacie już z Pareiką bo chłop swoje lata ma, swoje zrobił i mam do niego duży szacunek ale czas dać szanse młodszym, niestety takie jest życie.
Kurto - młody, perspektywiczny, można go ograć najpierw z takimi szarakami jak Podbeskidzie B-B, potem dać jakąś większą szansę. A Jovanić - ja się cały czas zastanawiam co on tu robi
Może dobrą atmosferę?
No niestety, jak z Milana jest przesympatyczny człowiek, tak tych umiejętności bramkarskich mu brakuje. Jak on jest postawiony na bramce to ja się obawiam (jeszcze przy takiej linii obrony to już w ogóle!).
Naprawdę pewniej jest gdy Kurto staje w bramce.
Jestem jak najbardziej za daniem szansy Filipowi, jednak co do Pareiki... Wyluzujcie ludzie. Chłop nam tyłek uratował w zeszłym sezonie, w tym mu się przytrafiły błędy owszem, ale nie jest "chodzącą katastrofą" [niczym Jaliens w obronie].
Bardzo się cieszę, że są osoby trzeźwo myślące i na meczu znajdzie się miejsce dla wsparcia Sergeia.

Myślę, że bramka nie jest tak źle obsadzoną pozycją (ba! jest całkiem w porządku) u nas jak obrona, atak czy skrzydła.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując