Cytat:
|
Poza tym skąd wiesz o czym miałem pisać. Napisałem to co napisałem, osoby które chcą zrozumieć zrozumieją, a tych co nie chcą nie mam zamiaru przekonywać.
|
No chyb miales pisac dlaczego glosujesz na PO a nie na PiS - czyli nie porownywac lat 90-tych i Afryki do czasow obecnych tylko lata rzadow PiS do rzadow PO. Bo Twoja wypowiedz jakas taka dziwna. Chcesz przestrzegac przed PiSem i promowac PO a podajesz przyklady nie wiazace sie z PiSem. Chyba, ze wedlug Ciebie zasluga rzadow PO jest to, ze dzieki nim jest lepiej niz w latach 90tych, a Twoi koledzy moga spokojnie pracowac po 10-14h na dobe. To wtedy oczywiscie tez popieram PO poniewaz nie zakazuje pracy 24h/7
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.