Cytat:
|
Nigdy nie zapomnę jak mnie jakiś Marokanin na ulicy zaczepił i jak się dowiedział że ja z Polski to zaczął się śmiać żebym się nie przejmował, że u nich król też pojeb. Takiego obrazu Polski chcecie?
|
No to było go wysmiac, ze on z Włoch i zeby sie nie przejmowal bo u nas premierem jest pojeb. Ludzie myslcie troche! Tak sie daliscie w wuja zrobic rzadowi i telewizji, ze przeszlo to ludzkie pojecie
Jeden sie wstydzi, ze sie z niego smieje Włoch, ktory przyznaje, ze u nich tak samo. Drugi porownuje rzadzy PO i PiSu na podstawie lat 90, w ktorych PiS nie rzadzil i mowi, ze w Afryce jest gorzej bo tam robia 7 dni w tyg a jego koledzy w Polsce to raptem 10-14h na dobe. Smiac sie czy plakac? I nie chodzi tu o jakas propagande polityczna, nie namawiam, zeby glosowac na PiS bo jak wiadomo sam na nich nie zaglosuje. Chodzi o najnormalniejszy pomyslunek, macie tak wyprane mozgi, ze glowa mała
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.