Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2011, 12:24
Cytat:
Pośmiewiskiem to właśnie teraz jesteśmy, z rządem liżącym tyłek Angeli i Putina na każdym kroku. Ostatnie oświadczenie tych pachołków kierujacych kiedyś dyplomacją pokazuje w jakiej pozycji (leżącej na brzuchu) znajduje się to zatęchłe środowisko kierowane przez szechterowski organ.
Stary, jak już mówiłem, każdy ma swoje zdanie. Gdyby nie wojna z kibicami przez którą Donio mnie w....ił, głosowałbym na PO. A tak niech się wali, mojego głosu nie dostanie.

Ale

Kiedy rządził PiS miałem akurat szczęście mieszkać na zachodzie, konkretnie w Brukseli. I NIKT mi nie wmówi że się z nas ludzie nie śmiali. Byłem, widziałem, słyszałem, czasami było mi wstyd za to że tacy debile są u władzy w Polsce, inaczej mówiąc wstyd mi było że jestem Polakiem. Nigdy nie zapomnę jak mnie jakiś Marokanin na ulicy zaczepił i jak się dowiedział że ja z Polski to zaczął się śmiać żebym się nie przejmował, że u nich król też pojeb. Takiego obrazu Polski chcecie? Wasza sprawa , jak mówię, a chacun son choix. Każdy głos liczy się tak samo, ważne żeby ruszyć dupę i pójść zagłosować na kogokolwiek (i nie na PO jeśli ktoś z was mieni się "kibicem").

Cytat:
To zdradź nam jeszcze czy zagłosujesz na tego babo-chłopa Najśmieśmiejsze w tym wszystkim jest to że uważasz że: "najwyżej staniemy się pośmiewiskiem znowu w Europie jak kaczor wygra" natomiast uważasz że nie będą się z nas śmiać gdy w Sejmie zasiądzie: transwescyta, chory psychicznie czy facet z wyrokiem za pobicie. To się nazywa głos sprzeciwu
Transwescyta? A któż to taki?

A tak mniej prześmiewczo - w Polsce to może szokować, na zachodzie transwestyta w sejmie to nie jest niewiadomo co. Inna sprawa jest taka, że te listy na pewno będą przejrzane jeszcze jak już Palikot ustabilizuje swoją pozycję na polskiej scenie politycznej i nie będzie potrzebował za wszelką cenę głosów wszystkich "mniejszości".

I panowie, mniej agresji, więcej luzu.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 07.10.2011 o godz. 12:30.