Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2011, 15:54
lazy napisał(a):Wyświetl post
@wislak68,
Acha, to teraz wycofujesz się rakiem.
Wypada przynajmniej przyznać że się zagalopowałeś z jakimiś dziwnymi insynuacjami.
Potem możemy przejść do kwestii bardziej merytorycznych...
Kolego,
Nie zarzucam Ci działania podprogowego. Na konkretnym przykładzie wykazałem że w ten sposób reagujesz na chasło PiS. A jeśli chodzi o racjonalność Twoich sądów to dyskutować oczywiście nie musisz. Jeśli nie jesteś w stanie .
No cóż, każdy interpretuje to co czyta po swojemu. Słyszałem kiedyś historię o pewnym dyplomacie który powiedział do gościa spier.... w taki sposób że ten zaczął się cieszyć na myśl o zbliżającej się podróży. Odnoszę wrażenie że ta anegdotka badzo dobrze tu pasuje .
Ale jeśli trzeba drukowanymi to proszę: na podanym przeze mnie w poście przykładzie pokazałem że działasz podprogowo na chasło PiS. Nic Ci nie musiałem zarzucać bo udowodniłem czarno na białym że tak jest.
A jeśli chodzi o kwestie merytoryczne to jeśli nie czujesz się na siłach to nie musisz do nich przechodzić. Sądząc po załączonym przykładzie wydaje mi się że masz na tyle duże problemy w czytaniu ze zrozumieniem że przyjmę to w sposób naturalny.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.10.2011 o godz. 16:27.