Wyświetl pojedynczy post
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2011, 11:44
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem przesłanki: wywiad w ostatnim numerze (znaczy z książką musieli zapoznać się dużo wcześniej), ostania książka. Zupełnie natomiast nie rozumiem tezy: Więc do teorii o straszeniu PiSem musisz jeszcze gdzieś wcisnąć Newsweek, a może i samego Kaczyńskiego. Wyjaśnij proszę w jaki sposób z tego że wywiad pojawił się w ostatnim numerze miałoby wynikać że Kaczyński jest wciągnięty w teorię o straszeniu PiSem
Muszę przyznać uczciwie że plemika z Tobą również wpływa bardzo pozytywnie na moje samopoczucie. Prezentowane przez Ciebie "sztukowanie" faktów jest tyleż urokliwe co niezdarne. Ale sympatyczne
To, że tego nie rozumiesz nie najlepiej świadczy o Tobie, nie o mnie. Przy okazji sprawdź w słowniku znaczenie słowa "ironia".

Ty SUGERUJESZ, że sprawa Merkel czekała na odpowiedni moment żeby PiSem postraszyć. Ja DOWODZĘ, że nie mogła czekać bo książka świeża, trzeba przez nią jakoś przebrnąć, dostąpić audiencji u wodza i dopiero wydrukować w pierwszy możliwy poniedziałek.

Polemiki z Tobą też nie prowadzę. Po prostu z doskoku wytykam rażące błędy w Twoim toku rozumowania.
Ostatnio edytowane przez Cichy : 06.10.2011 o godz. 11:53.