flamengista napisał(a):

|
Najwyraźniej jednak Jarek bardzo cierpiał, więc tuż przed wyborami zdecydował się puścić brzydkiego bąka. Zagrywka sprawą Merkel i próba jechania na wątku antyniemieckim jest katastrofalnym błędem.
|
Nie wytrzymał i pojechał jej, ale chyba dostał zjębkę za język i to co mówi. Bo zaczął pierwszy raz od.... 4 lat mówić PAN PREMIER TUSK !!!
Chyba uderzył się głową o parapet, bo przecież ' wynik wyborów to pomyłka ' ....
flamengista napisał(a):

|
Strategia "wiem coś o Merkel, ale nie powiem" - jest wręcz dziecinnie głupia. I świadczy jednak o stanie umysłu potencjalnego premiera.
|
Pamiętacie takiego ' polityka ' jak Stan Tymiński i jego słynna teczka ?
Też ' wiedział ' , a nie powiedział, bo nic nie wiedział...
i wiemy jak skończył.
flamengista napisał(a):

|
Ten facet ma jednak zdecydowanie problem z głową. Moim zdaniem rządy takiego człowieka będą dla Polski szkodliwe. Mnie Kaczyński definitywnie "przekonał". Tak, boję się PiS i awantur, które Kaczyński wywoła reprezentując Polskę w Europie.
|
Szanowny adminie !
Ale my wszyscy ( przeciwnicy PIS-u ) wiemy to od dawien dawna !
Tylko wypowiadanie się w pozytywnym tonie o Tusku, jest tutaj traktowane jak wychwalanie pedofilii jakiejś.
Nie wiem czy Twoje poglądy są bardziej na lewo, na prawo czy umiarkowane, czyt. centrum, ale zawsze możesz zagłosować na KNP czy RPP ( by złamać ten monopol czterech partii w sejmie ).
Tylko błagam - nie głosujcie na PSL. Te *urwy w kaloszach wejdą w koalicję z każdym... z każdym !
Także z PIS-em...