Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
KROKU
Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2011, 15:20
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Pomysł na przełamanie i ciekawy „event” ? Otwarcie całego stadionu, obchody 105-lecia TS Wisła, „przeprosiny” za Małeckiego i styl gry (wyniki) które prezentuje teraz zespół. I żeby nie było że za darmo więc za bramkami 10 zł, narożniki 15 zł. a pozostałe za 20 zł. Student płaci 5 zł. Dzieci i kobiety gratis po odebraniu biletów w kasie. Oczywiscie dot. to meczu pucharowego z "jakże ciekawym" i "atrakcyjnym" przeciwnikiem jakim jest Fulham.
Ale u nas się nie da, bo nie … Za to można wymyśleć przejście przez śmierdzącą szatnię, oglądanie bramek strzelonych kilka lat temu z Barceloną, wizyta na miejscach VIP z których trzeba się wychylać żeby zobaczyć linię boczną boiska. To mają być super atrakcje ?

Z takim marketingiem/zarządem to daleko klub nie zajedzie. Panie Basałaj. Jak będzie LM i Barcelona na Wiśle to możesz kupony odcinać i pierdzieć z zadowolenia w krzesło. A że nie ma Barcelony i LM to trzeba niestety się wysilić i na początku włożyć żeby później wyciągnąć. A płakanie że nie ma kibiców ale „kiedyś” to się zmieni jest już nudne.
Zgadzam się w 100 % czytałem wywiad z gościem który zajmuje się ligą Angielską(chyba szef tej ligi) i sam radził aby bilety były jak najtańsze a nawet za darmo dla młodych bo jak młody się przekona do klubu to jak dorośnie to będzie chodził dalej i płacił za bilety.Nie chcę być złym prorokiem ale tą drogą poszły icki i sam doświadczyłem tego jak kumple z roboty którzy interesują się piłką nie konkretnym klubem poszli z dzieciakami na tamtą stronę błoń bo bilety za grosze i ich synowie już załapali bakcyla i chcą iść na następny niestety tymi cenami nie zachęcamy a gra nasza jest jaka jest i tylko bardzo dobrą grą możemy coś zdziałać a tak za parę lat lat u nas na meczach bedzie stała widownia na pożiomie 12-15 tyś i połowę pustego stadionu a u nich cały a pomyślcie co się stanie jak o ni zaczną coś wygrywać tego też nie można wykluczyć my będziemy w dupie a nie daj boże jak byśmy mieli taki sezon jak oni to nawet nie chcę myśleć. Więc panie prezesie skończyć gadać a zrobić coś z cenami aby zachęcić do chodzenia na mecze mniej fanatycznych a jak bardzo potrzebnych widzów.
Odpowiedz cytując