Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2011, 12:35
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25920
I my chcemy budować silny zespół. Z czym k***a do ludzi. To ciągłe partactwo i minimalizm doprowadzają mnie do furii. Jak w tym klubie ma być normalnie, jak wypożycza się piłkarza ze spadkowicza i ustala się takie ceny. I co, jesteśmy teraz klubem orbitalnym dla połowy europy: Slovan Bratysława, Caligari, River Plate (to już nawet nie europa), teraz odejdzie jeszcze pewnie Nunez (bo też kasy nie ma) i kadra gotowa. A chłopaki co odeszli ograli się w Wiśle i są w większym lub mniejszym stopniu wzmocnieniem dla swoich zespołów.
Nie dość, że nie ma w składzie Polaków, kupujemy tylko dinozaury z Holandii to jeszcze nie potrafimy zatrzymać tych zdolnych i młodych.
Rzygać mi się chce na całą tą politykę w klubie. Gdzie jest normalność? Kiedy będzie normalnie PANIE BASAŁAJ WYSTĄP.
No dobrze. Ale ten przykład pokazuje (jesli kwota odstepnego jest prawdziwa), ile trzeba w Europie wydać za napastnika, który nie będzie się uczył, ale swoim wejsciem na boisku gwarantuje te kilkanaście bramek w sezonie.
Inna droga to gmeranie w niższych ligach i szukanie młodych, którzy mają zdolności,. którzy się nauczą i kiedyś zaskoczą.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując