Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2011, 11:37
Cytat:
W kontekście powyższych cytatów dwa pytania:
1. Czy rozpoznajesz autora powyższego cytatu
2. Jeśli go rozpoznajesz to zapytam czy mam rację że optyka autora uległa (powiedzmy) pewnej zmianie?
Bez napinki .
Nie, niewiele sie zmieniło Dalej PiS moge poprzec w ostatecznosci (jak zabraknie KNP), dalej uwazam, ze PO, SLD, RPP to najgorsze smiecie, dalej uwazam, ze PSL to takie lapciuchy, ktore siedza cicho oby miec koalicjanta i byc przy korycie, dalej uwazam, ze PiS popelnia duzo bledow, wlasnie tez takich jak PO i dalej nie podoba mi sie to, ze co by nie zrobil PiS to jest zle (tak jak wyzej, PiS jest zły bo jego prezes jest kawalerem i ma kota, a w 1991 roku Kaczynski mial nawet przy sobie byc moze naladowany pistolet), a jak PO zrobi to samo to cisza. Powyzszy post to byl tylko sprzeciw wobec mediow, ktore ewidentnie sa powiazane w jakies uklady i jednych opluwaja a innych chwala.
Moze wydawac sie to sprzeczne, ze mam o PiSie nienajlepsze zdanie ale ich bronie ale nie chodzi o to, zeby z PiSu robic partie idealna bo wiem, ze taka nie sa. Stawiam tylko sprzeciw wobec nadmuchanej medialnej nagonki i robieniu z partii Jarka złej bo np czesc jej czlonkow lubi spac do 9 a druga czesc wstaje o 5 rano wiec tez musza byc zli.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.