Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2011, 11:15
Cytat:
A ja będę nadal usilnie trzymał się swojej wersji,że przychodzić nie będą. Skala problemu jest i tak większa niż sądziłem. Bo co jak co ale taki mecz jak Legia-Wisła powinien zapełnić stadion,a tu podają,że zostało 7 tysięcy biletów w kasie. To jeśli takie mecze nie przyciągają widza na stadion,to nie wiem co musi się stać aby nagle ludzie zaczęli zapełniać trybuny na hity kolejki?
To co napisał emj10 + dopisz jeszcze problem, że u nas są w kij drogie te bilety. Frekwencję na poziomie 25 tyś. w tych okolicznościach uważam za naprawdę ładny wynik, a atmosfera była wprost genialna i jak najbardziej godna takiego spotkania jak Legia - Wisła.

Już o tym wcześniej pisałem - dla mnie to jest oczywiste, że nasze stadiony nie są i jeszcze jakiś czas zapełnione nie będą. Wybudowaliśmy je na wyrost, to prawda. Ale jak mieliśmy budować? Zakładamy, że z czasem z różnych względów liczba kibiców w polskiej ekstraklasie wzrośnie - w przeciągu powiedzmy najbliższych 10-15 lat. Czyli co, teraz powinniśmy wybudować stadiony na kilkanaście tysięcy frekwencji, a za 10 lat się martwić że są za małe?
Legionista
Odpowiedz cytując