Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2011, 10:07
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za wyjaśnienie. Sprzeciwu nie zgłaszam bo zwisa mi równo reklama kandydata z Warszawy. Nadal nie mogę jednak zrozumieć dlaczego kandydat z Warszawy decyduje się wykupić reklamę na portalu kibiców Wisły Kraków. Sensu za bardzo to nie ma .
A to już sprawa jego sztabu, który się nie zna i zamiast zrobić geotargetowanie poszedł na ilość (im więcej wyświetleń wykupisz w całej sieci, tym niższa cena za 1000 wyświetleń). A może na jego banerze jest też logo partii i partia mu dopłaca - promuje siebie, ale też i partię.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Skoro pojawia się gęba Napieralskiego na forum Wisły Kraków to równie dobrze możemy zacząć reklamować Comarch
I ja zablokowałem tę reklamę po jej pojawieniu się na stronie. Comarch? Szczerze powiem, że lepiej reklamować Comarch niż polityków. Pasy się wk***ią, że zamiast dawać na Cracovię, płaci Wiśle za reklamę
Rozumiem też, że wiślaków pracujących w Comarchu należy usuwać ze stadionu i nakazać wyrzeczenia się barw?

Oczywiście Manson33 wie lepiej ile maili wysłałem w ostatnim tygodniu blokując poprzednie kilka kampanii w trakcie ich trwania. Wysłałem też informację, że nie życzę sobie na stronie reklam związanych z wyborami. Zaraz pójdzie zjeba o wrzucenie tego ostatniego.
Ostatnio edytowane przez rav : 05.10.2011 o godz. 10:10.
Odpowiedz cytując