Wyświetl pojedynczy post
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 16:56
milosz napisał(a):Wyświetl post
Pisałem bez odbioru bo gołym okiem widzę niczym nieuzasadnione czarnowidztwo z którym polemika nie ma sensu.

Parejko to nadal dobry bramkarz, a dawno to była II wojna światowa. Każdy piłkarz miewa gorsze okresy, a choćby w meczu z L obronił nam dwie "setki".

Palijć i Iirsak to tylko rezerwowi, a nie lokomotywy Wisły. Tacy też są przydatni. No chyba że sprowadzimy lepszych albo taki Brud pokaże jakość.

Jak będzie wola to kupimy Bitona czy Nuneza, nie mówimy o kilkunastu milionach tylko o 1,7 a max 2 z Nunezem.

Przypomnę że nie za darmo odeszli Marcelo i inni więc kasa jest tylko potrzebna jest wola z niej korzystania, tylko wola. Kase którą zarobiliśmy na wyprzedaży piłkarzy nadal nie wydaliśmy a dochodzi do tego zysk z LE. O plotkach z TeleFoniki dyskutować mi się nie chce. Jak ktoś widzi tylko czarną dziurę to jak wspominałem rozmowa nie ma sensu.

Jeśli będzie dobra wola i zielone światło to problemy są wymyślone, deliberowanie o tym to wróżenie z fusów.
Wiesz piszesz na forum a nie na tablicy ogloszeniowej wiec licz sie z tym ze wywiaze sie przynajmniej namiastka romzowy.

Rezerwowi pilkarze maja zadania wejsc i zmienic obraz gry, niestety ale obaj tego nie potraia. Co wiecej nie mamy ani jednego takiego rezerwowego.

Bedzie wola wykupimy Bitona i Nuneza... no prosze cie od kiedy czekamy na taka wole w tej skali finansowej? Od dzis to sledzisz?

Jesli chodzi o te jak to piszesz plotki odnosnie TF to prosze zerknij do opracowania znanej firmy audytorskiej(nie pamietam Price Waters chyba), jest w temacie nibylandia. Bedziesz dyskutowal z twardymi danymi? To juz zaklamywanie rzeczywistosci. Jest a raczej byla kasa za Marcelo, Brozkow itd bo wiekszosc jej wyladowala w Myslenicach. Bedzie kasa z LE i el. LM i co sie z nia stanie?

Twoja wypowiedz opiera sie nie na argumentach a chciejstwie nawet nie na niepochamowanym optymizmie.
Odpowiedz cytując