Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 16:43
Sz. Kol Merkury sugeruję zdjąć czarne okulary bo przez nie, nie widać ile zarobiliśmy na odejściu Marcelo czy Głowackiego, Brożków czy na LE … itd. Ja nie wiem jaka będzie wola Cupiała i piszę więc racjonalnie że na dziś nikt nie wie nawet Ci co uważają się za wszystkowiedzących i pouczają innych sami tkwiąc mocno w absurdalnym przekonaniu że każdy kolejny nowy piłkarz będzie słabszy od poprzedniego to jest dopiero czarny/ Sience Fiction z którym nie mam nic wspólnego… No tak, na Meliksonie czy po wykupieniu Bitona to zarobić sie nijak nie da. To jest właśnie czarna dziura w której Ja tkwić nie zamierzam. Jak Pan Boguś zobaczy możliwość zarobienia na Bitonie to skorzysta, a jak nie to nie skorzysta ... ot wola Bosa.
tofik napisał(a):Wyświetl post
Sytuacja jest trudna, nawet do teoretycznego rozważania, bo właściciel nigdy się nie określił. Czy dalej pędzimy w stronę LM nie tworząc nic trwałego. Czy może trochę spuszczamy z tonu, dajemy czas by klub się mógł rozwinąć, stworzyć szkolenie.
Otóż to.
Choć najlepiej to i LM i szkolenie ...

lorddavy Mamy szeroką kadrę tylko brakuje nam w niej jakości, ot słabsze ogniwa należy wymienić na lepsze ... przydałby się też jakiś styl tej druzynie ... ale to akurat wątek o trenerze Maaskancie.
Ostatnio edytowane przez milosz : 04.10.2011 o godz. 17:00.
Odpowiedz cytując