Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 16:05
Pisałem bez odbioru bo gołym okiem widzę niczym nieuzasadnione czarnowidztwo z którym polemika nie ma sensu.

Parejko to nadal dobry bramkarz, a dawno to była II wojna światowa. Każdy piłkarz miewa gorsze okresy, a choćby w meczu z L obronił nam dwie "setki".

Palijć i Iirsak to tylko rezerwowi, a nie lokomotywy Wisły. Tacy też są przydatni. No chyba że sprowadzimy lepszych albo taki Brud pokaże jakość.

Jak będzie wola to kupimy Bitona czy Nuneza, nie mówimy o kilkunastu milionach tylko o 1,7 a max 2 z Nunezem.

Przypomnę że nie za darmo odeszli Marcelo i inni więc kasa jest tylko potrzebna jest wola z niej korzystania, tylko wola. Kase którą zarobiliśmy na wyprzedaży piłkarzy nadal nie wydaliśmy a dochodzi do tego zysk z LE. O plotkach z TeleFoniki dyskutować mi się nie chce. Jak ktoś widzi tylko czarną dziurę to jak wspominałem rozmowa nie ma sensu.

Jeśli będzie dobra wola i zielone światło to problemy są wymyślone, deliberowanie o tym to wróżenie z fusów.
szprotson napisał(a):Wyświetl post
fajnie, ale liczy sie TERAZ czyli kto teraz jest rezerwowym a kto nie jest .

Garguła, Brud, Czekaj i Bunoza to na ten moment piłkarze o których mozna powiedziec ze sa rezerwowymi.

ps. była 4 kolejka, Marko J. nie mógł zagrać ...

E: aha, czyli z Legią przegraliśmy m.in dlatego ze graliśmy rezerwami ? Jovanovic w LE nie złapał sie do pierwszego składu,moze ząb moze nie, ale był rezerwowym ? Był ? Był. Wilk, Jirsak, Kirm, Biton, Diaz grali ? Grali

P.s. Jak kilka lat wstecz Rezerwy Wisły grały w III czy IV lidze ,to grali tam piłkarze z ławki rezerwowych co nie ?

Nie liczy się TERAZ tylko WTEDY ... inaczej to czysta demagogia...

Z 11 piłkarzy 9 to byli REZERWOWI i NIC na to nie poradzisz.
Mówimy o podstawowej jedenastce a nie o podstawowej 20-tce bo czegoś takiego nie ma.

PS.Dlatego grałby Lamey na PO a nie Paljić (Ja jedynie mówię że Jovanovic jest teoretycznie lepszy) ... to co uprawiasz to czysta demagogia ... była jakaś podstawowa jedenastka a z niej wówczas zagrało 2 piłkarzy takie fakty.

Do Markus
Nie jestem entuzjastą Czecha aktualnie niestety również Gaguła nie daje gwarancji dobrej gry, ale ... wszystko zależy od wysokości nowego i ewentualnego kotraktu z Jirsakiem, jak będzie tani to na rezerwę, Garguła to niestety inna bajka ...szkoda że tak bardzo mu w w Wiśle nie wyszło i rozstanie (oby ja najszybciej) będzie pewnie bez cd.
Ostatnio edytowane przez milosz : 05.10.2011 o godz. 09:26.
Odpowiedz cytując