Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 15:30
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Musimy sprowadzić więcej Argentyńczyków, skoro tam się wychowali, to na pewno będą grać, jak grać trzeba. Nunez na razie prezentuje się mizernie, podejmuje kiepskie decyzje i jest wstrętnym symulantem. Gość najpewniej powtórzy sukces Riosa, ale wcześniej, podobnie jak tamten, stanie się ulubieńcem forum.

Aha, krążą plotki, że Nunez w Argentynie raczej nie grywał jako środkowy pomocnik. Jeśli u nas robi się z niego piłkarza grającego na tej pozycji, chociaż predyspozycje zdaje się on mieć średnie, to albo coś jest nie tak z naszym trenerem, albo nasza polityka transferowa kuleje.
z reguły jest tak ze Argentyńczyk wychowuje sie w Argentynie, tak jak Polak w Polsce Rusek w Rosji czy Szwed w Szwecji.
Nie rozumiem która część z tego co napisałes odnosi sie do mojego posta w którym "wyśmiałem" tekst o słabej technice Nuneza. I moze powtórzy sukces Riosa, ale z pewnościa rozegra o wiele więcej meczy niż Andy.

Nie wiem gdzie u Ciebie te plotki krążą, skoro faktem jest ze Nunez grał na boku pomocy bądź boku obrony, tylko dalej jakto ma sie do jego techniki ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując