Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 14:43
szprotson napisał(a):Wyświetl post
czyli ze nagle finezyjnemu Argentynczykowi, niedoszłemu Meliksonowi przeszkadza piłka ? Radkowi nie przeszkadza, czasem stwarza problemy, dla Czarka owszem -nie jest niezbędna ale Nunez to chłop który ma wychodzić do piłkii i ją podawac, wychowany w kraju w którym tak własnie gra srodkowy pomocnik. I ty mi piszesz ze jego umiejętności techniczne są niskie? Sory, ale chłop który co mecz próbuje założyc każdemu z przeciwników dziure nie ma słabych umiejętności technicznych.(słaby technicznie zawodnik nawet nie wie co to jest dziura...) On jest po prostu chyba .......**ęty i dokonuje złych wyborów/decyzji. Czasem jest zbyt lekkomyślny, ale nie twórzmy mitów ze chłop technicznie jest słaby.Ale w meczu z Legią powinien zejść po 30 minutach, był bardzo słaby.
Musimy sprowadzić więcej Argentyńczyków, skoro tam się wychowali, to na pewno będą grać, jak grać trzeba. Nunez na razie prezentuje się mizernie, podejmuje kiepskie decyzje i jest wstrętnym symulantem. Gość najpewniej powtórzy sukces Riosa, ale wcześniej, podobnie jak tamten, stanie się ulubieńcem forum.

Aha, krążą plotki, że Nunez w Argentynie raczej nie grywał jako środkowy pomocnik. Jeśli u nas robi się z niego piłkarza grającego na tej pozycji, chociaż predyspozycje zdaje się on mieć średnie, to albo coś jest nie tak z naszym trenerem, albo nasza polityka transferowa kuleje.

Jeśli ktoś dzisiaj idzie na ten trening z Maaaskantem, to niechaj wyperswaduje mu [dbajcie o poprawność językową - zastąpcie "wyperswaduje" słowem: PRZEKONA], żeby za Jaliensa zagrał Czekaj - chociaż w jednym meczu, tak na próbę. Z Koroną radził sobie dobrze, a Korona to "rewelecja" (tfu!) rozgrywek jesiennych. Takie posunięcie może nieco orzeźwić atmosferę w szatni.

@FraMat
widzę, że słownik PWN popiera Twoją wersję. Na swoje usprawiedliwienie mam tyle - w jakimś piśmie czytałem ostatnio "wyperswadowałem mu, by tam poszedł". Cóż - użycie tego słowa nieco się rozmywa, podobnie jak z unikatowym i unikalnym.

@ojciec Ciemka
Średnio się w tym orientuje. Może jednak Czekaj wróci do gry na mecz z Jagiellonią? Ta napinka z Twojej strony jest zupełnie niepotrzebna.
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 04.10.2011 o godz. 15:24.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując