Wyświetl pojedynczy post
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 09:37
ladek1989 napisał(a):Wyświetl post
Ale uwierzcie mi, ci którzy stali się obrońcami kibiców, wszystkich uciśnionych robią to tylko dla wykorzystania tego w wyborach. Zobaczycie, jeśli wygra Pis, szybko zapomną o kibicach jak i o innych sprawach. Pierwsza zadymka/ustawka/pobicie i zobaczycie jak bardzo im zależy na kibicach....
Nie żebym bronił PiSu ale właśnie w programie u Lisa(którego nie oglądałęś) J. Kaczyński wspomniał o tym, że będzie ścigał wszystkich tych co robią zadymy, wspomniał coś o zero tolerancji.
Innymi słowy po tym programie ja nie ma wątpliwości, że każda zadymka/ustawka/pobicie będzie w państwie rządzonym przez Jarka surowo napiętnowane.
Natomiast mam nadzieję, że jeśli kibice z jakiś powodów zaczną krytykować rząd PiS to nie skończy się tak jak teraz - mandaty za byle gówno/zakazy stadionowe + wizyty o 6 rano. Czy tak wtedy będzie to już inna bajka.
Co do ustawek to chyba jedyna partia, która gwarantuje ich legalność to KNP Korwin zawsze twierdził, że jak dwóch chłopów chce sobie nakłaść po ryju w ustronym miejscu to ich sprawa i państwu nic do tego. Czy słusznie czy nie to znowu jakby inna bajka.
Ostatnio edytowane przez cpc : 04.10.2011 o godz. 09:52.