Wyświetl pojedynczy post
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 09:05
nie oglądałem programu Lisa, ale skoro twierdzicie, że był tak stronniczy to coś musi być na rzeczy. Trudno jednak rozmawiać z kimś kogo się nie lubi, nie akceptuje jego wizji itp. bo taka rozmowa nie wnosi niczego dobrego a pytania są tendencyjne. Jednak od dziennikarza widz powinien wymagać obiektywności i umiejętności doceniania poglądów wszystkich stron i rzetelnej dyskusji. Tego widocznie Lisowi zabrakło.

Ale czy część (a może większość) tu piszących dostrzegała też programy Pospieszalskiego? Bo chyba podobne zarzuty można i jemu zarzucić.....

Ostatnia kwestia, jedziecie po platformie jacy to oni nie są źli. Racja, dużo rzeczy spieprzono, nie zrobiono, ten konflikt z kibicami (choć tu winne są obie strony). Ale uwierzcie mi, ci którzy stali się obrońcami kibiców, wszystkich uciśnionych robią to tylko dla wykorzystania tego w wyborach. Zobaczycie, jeśli wygra Pis, szybko zapomną o kibicach jak i o innych sprawach. Pierwsza zadymka/ustawka/pobicie i zobaczycie jak bardzo im zależy na kibicach....

Może się mylę, może mam osobiste awersje. nie wiem. Niech wygra ta partia, która zadba o ten kraj, szczególnie o jego przyszłość. Obiecują wszyscy, większość z tych partii już rządziła, oceńmy efekty i dokonajmy mądrego wyboru.