Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2011, 14:15
Cytat:
Och, jacy wy pokrzywdzeni...

W Anglii mają z Arsenalu taką polewkę, że weszło to przy brytyjskich mediach przegląd sportowy Poważnie, nie licząc weszło nikt po was aż tak bardzo nie jedzie, a weszło jeździ głównie po Maaskancie i tak. Zresztą jakoś tak podejrzewam, że włoskich mediów nie czytujesz i też argument sobie wymyśliłeś pod tezę, a nie oparłeś go o autentyczne doświadczenia

Serio, czego oczekujecie - poklepywania po plecach po porażkach? Że media będą pisać "hej Wisła, nic się nie stało!"? Że nie będą reagować na potknięcia Mistrza Polski? Jak my mamy słabsze mecze lub wygrywamy nieprzekonująco, to też dostajemy po uszach. Przed GKSem, to ja z frustracji nie czytałem żadnych mediów sportowych, bo mieli na nas używanie - jak najbardziej zasłużone. Poza tym poczytajcie własne forum i jak sytuację oceniacie Wy sami - nie rozumiem czemu zewnętrzni obserwatorzy nie mają was oceniać podobnie?
Jesli to sie odnosi do mnie tez to sie nie zrozumielismy. Ja nie oczekuje, ze po Wisle nie beda jechac. Mi chodzi jedynie o ocene trenera. Ocena trenera przez wiekszosc dziennikarzy (zaliczam tez do nich tzw ekspertow i innych znawcow ) jest kreowana poprzez sam wynik. Niech jada po Maaskancie bo wlasciwie pod jego wodza Wisla zdobyla Mistrza ale w slabym stylu, a wlasciwie w zadnym stylu - mimo to sie nad Maaskantem i Valckx'em spuszczano. A przeciez od roku w Wisle nic sie nie zmienilo. nadal mamy slamazarna obrone, slaba skutecznosc i nie tworzymy monolitu. Wymagajmy troche wiecej trzezwego myslenia a nie weryfikowania marki trenera/zespolu po samych wynikach, bo czesto te wyniki to zrzadzenie losu a nie umiejetnosci

Cytat:
Jeżeli tak i nie zabrania tego fifa/uefa/pzpn t dlaczego u nas tego nie ma?
Gdzies mi sie obilo o uszy, ze jak u nas oddadza caly stadion to wtedy na telebimach bedzie mozna puszczac mecze na zywo. Ale reki sobie uciac nie dam
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując