Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2011, 22:34
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Zażyjcie sobie melisę, albo zapalcie zioło i przestańcie na początku rundy zwalniac dobrego trenera.
Spodziewałem się po dzisieszym meczu kolejnego najazdu na osobe trenera i nie zawiodłem się.
Przeraziło mnie jednak wymienianie jako potencjalnie lepszych od Maaskanta takich tuzów futbolu jak Ojrzyński czy Kulawik.
Na poczatku trochę mnie to zdenerwowało.
Teraz czytam wasze posty i mam niezły masaz żołądka.
Mam nadzieję, że w klubie pracuja ludzie, ktorzy mają poziom inteligencj wyższy niż średnia na tym forum.
Maaskant miał rację: naprawde, jak na ten skład i Jaliensa w skladzie to zagraliśmy dzisiaj dobre spotkanie.
Legia spięła się, postawiła twarde warunki, miała w składzie Jaliensa i strzeliła dwie bramki po naszych stratach piłki, ktore nie powinny się zdarzyc, a jesli nawet to za kazdym razem akcje powinny ostac skasowane najdalej przez dwóch środkowych obrońców.
Dzisiaj Legia cieszy sie z wyniku, ale to my będziemy cieszyli się z mistrzostwa i z postepów naszej drużyny.
Tylko bez nerwowych ruchów
True.Nie wiem jak Ty ale ja pomału czuję się jak szkodnik bądź co gorsze, jak jakiś kosmita zafascynowany Maaskantem , nierozumiejący że to jedna osoba która przeszkadza tej drużynie grać a nawet jeśli nie przeszkadza to zwolnić i tak bo znajdziemy lepszych bo jest ich na pęczki, bądź ciężko trafić na takiego lamusa jak Maaskant - ogólnie do wyboru do koloru.

Tak w ogóle to z ciekawości przejrzałem sobie tabele , podobnych lig do naszych, w sensie że poziom mniej więcej i też nie ma żadnego monopolisty który by by górował wszystkim nad resztą.

Wnioski? - my jesteśmy taką średnią 'europejską' - nie ma szału ani w jedną ani w druga stronę.
Dowody?
Czechy - mistrz Plzen, dziś 12 pkt straty do lidera
Bułgaria - Litex , dziś 7 pkt straty do lidera
Rumunia - Oteul, dziś 11 pkt straty do lidera
Szwecja - Malmo - dziś(kończy się pomału liga) - 20 pkt straty do lidera
Szwajcaria - Basel, dziś 5 pkt straty do lidera.
Austria - Sturm, dziś 8 pkt straty do lidera
Węgry - Videoton ,dziś 10 pkt straty do lidera
Izrael - Maccabi Haifa - dziś 5 pkt straty do lidera
Belgia - Genk - dziś 7 pkt straty do lidera
Norwegia - Rosenborg(liga się też kończy) -dziś 10 pkt straty

Zespoły które zdecydowanie dominują,to zazwyczaj te co dominowały rok wcześniej typu Kopenhaga, Dynamo Zagrzeb ale one wygrywały ligi z ogromną przewagą.

Zrozumcie ludzie że nie jesteśmy potentatem nawet w Pl więc nie ma niczego dziwnego w tym że mamy problemy.Ale to że mamy problemy nie znaczy że antidotum to zwolnienie trenera.Równie dobrze trza by zwolnić wszystkich wymienionych przeze mnie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując