WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):

Też bym był za tym,żeby spróbować ustawienia 4-4-2 kiedy Genkow wróci do zdrowia.
W polskiej lidze bądź co bądź mamy wartościowych zawodników tylko wg mnie są źle wykorzystywani na boisku.
Oczywiście żaden ze mnie znawca,to Maskant jest trenerem a ja tylko sobie mogę postukać w klawiaturę,ale każdy kto ma jakieś pojęcie o piłce może mieć Swój pogląd,ja mam taki,że Maskant źle ustawia drużyne,a mecze wygywa dzięki indywidualnym akcją danych zawodników, nie ma wyuczonych żadnych schematów gry w ofensywie.
Nie moge pojąc dlaczego wychodzimy na mecze w lidze z dwójką def.pomocników,żaden z nich czy to Wilk czy Sobol nie daje nam nic w ofensywie.
Dlaczego Nunez w ogóle nie został sprawdzony na Swojej nominalnej pozycji lewego obrońcy?
Ustawiłbym zespół zdecydowanie bardziej ofensywnie z Meliksonem na lewym skrzydle bo ani Kirm Ani Iliev sie tam nie sprawdza,pierwszy bo jest w tragicznej formie a drugi ma siły tylko na jedną połowe.
Pareiko w bramce ,w obronie od lewej Nunez Bunoza Chavez Jovanovic w pomocy od lewej Melikson Garguła Sobolewski Malecki w ataku Genkow z Bitonem
Jovanovic gra bardzo dobrze ,we wszystkich meczach w których grał był wyróżniająca się postacią.
Garguła powinien dostać szanse z prawdziwego zdarzenia,tzn taką ze gra od początku w najsilniejszym możliwym składzie jako ten ofensywny pomocnik,obok niego Sobolewski ich naturalnymi zmiennikami są wtedy Jirsak i Wilk
Obsadzając na lewej obronie Nuneza [jego zmiennikiem,OMG...Diaz] możemy wykorzystywać Paljica w ofensywie na skrzydle,do tego będą w zanadrzu Kirm z Ilievem.
Jaliens gra katastrofalnie powinien dostać szanse Bunoza i Czekaj.
|
dokładnie moje zdanie ...