Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2011, 22:00
willow napisał(a):Wyświetl post

Czwarta sprawa: Cupiał
Podobno (z pewnego źródła) wyciągnął z Wisły w ciągu ostatniego roku 7 mln Euro.
Niby jego święte właścicielskie prawo, ale...

Przydałoby się wrzucić na Reymonta jakąś małą atomówkę tak, żeby zahaczyła przy okazji o Myślenice i zacząć budować wszystko od zera.

Przeżyłbym bez problemów 2-3 lata w środku tabeli gdybym widział, że budowa rośnie na solidnych fundamentach.
A Wisła jak dla mnie to zamek na piasku.
Jeśli to rzeczywiście prawda, to mam nadzieję, że po meczu z Apoelem panu Cupiałowi było nieskończenie głupio. Rozumiem wdzięczność itp., ale ewidentnie widać, ze Wisła jest dla Cupiała coraz bardziej niekochanym dzieckiem. Ciągle najeżdżacie na Maaskanta, że nie widać stylu, że już rok. Okej, macie sporo racji, ale Cupiał jest już w Wiśle hohoh i żadnego postępu od tego czasu także nie ma. Szkoda, bo jest przepiękna tradycja, są wspaniali kibice, jest nawet znośny stadion. Obyśmy tylko nie dożyli takich czasów, kiedy okres pracy Maaskanta będzie się wspominać z rozrzewnieniem.

Zastanawiające jest także to, że ci, którzy zarzucają Maaskantowi głupie i oderwane od rzeczywistości wypowiedzi, sami (w większości) twierdzą, że to nie Wisła zdobyła mistrzostwo, ale wszystkie drużyny je nam ofiarowały. Także oni każdą naszą wygraną podsumowują słabą grą przeciwnika. No ale cóż tu dużo mówić - weszło (arbiter elegantarium polskiej piłki) napisało, wypada powtórzyć.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując