Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2011, 20:32
Nie jestem zwolennikiem zwolnienia Maaskanta. Jeśli już to w zimie.

Dla mnie kluczowe jest czy Maaskant jest w stanie kolekcjonować punkty. Jeśli tak, to po co go zmieniać na innego jak i tak nie ma pieniędzy na transfery? A bez tego nie będzie żadnego pieknego stylu bo my nie mamy zbyt dużo dobrych technicznie piłkarzy. Jak wygrywa (w pucharach zrobił minimum i się nie skompromitował) to po co zmieniać?

Z polskich trenerów to:
Fornalik z Ruchu (uczeń Lenczyka)
Zieliński - mimo wszystko sukcesami w Europie bije Maaskanta na głowe
(Oczywiście to na zasadzie że jednak Myślenice dadzą sygnał żeby zwolnić złotoustego Roberta i koniecznie będzie musiał być ktoś z Polski)

Dla mnie problem byłby gdyby Maaskant zaczął mieć wpadki z słabiakami typu ŁKS cz Podbeskidzie w lidze. Niech popracuje przynajmniej do zimy.

BTW
Fakt faktem że pierdzi lepiej od Skorży gdy trzeba wybielić siebie z porażek. PR najlepszy. Tym na pewno bije Zielińskiego czy Fornalika
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując