Wyświetl pojedynczy post
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2011, 18:10
Widzę tutaj oburzenie kibiców po meczu ludzie a czego wyście sie spodziewali od meczu z Apoelem u siebie (ostatni w miare dobry występ Wisły w tej rundzie ) gramy padakę totalną zwłaszcza w grze obronnej dzisiaj i tak to nieźle wyglądało powiem tak dzisiajeszy mecz zawalił nam tylko jeden grajek to Jaliens gość jest tak zagubiony że to normalnie szok przy 1 golu fatalne wyprowadzenie piłki i strata , 2 bramka Rubus jedzie na niego a on zamiast wyjść do niego to sie cofa w pole karne do tego mnóstwo nie pewnych interwencji i strat.
Porażka boli bo mnie pewnie jak i większości z was zależy na tym żeby nasz klub był na szczycie. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze dzisiaj jakby Legia zagrał ze Śląskie albo Lechem to by z taką grą napewno nie wygrała bo nie zagrała wielkiego meczu tylko my nie potrafiliśmy tego wykorzystać zobaczymy co Legia zrobi w meczach z Ruchem w Chorzowie i Lechem w Poznaniu te mecze pokażą na co ich naprawdę stać , obecnie faworytem do wygrania ligi jest Śląsk gra skutecznie i pokazał to w meczach z silnymi. Powiem jedno teraz dla mnie osobiście najważniesze są Derby jak oni ich nie wygrają to nie wiem co
Odpowiedz cytując