Temat
:
[9 kolejka] Legia Warszawa - Wisła Kraków - 2 pażdziernika, niedziela 17:00
Wyświetl pojedynczy post
KRIS22
Senior Member
Od: 05.2005
#
174
02.10.2011, 18:10
Widzę tutaj oburzenie kibiców po meczu ludzie a czego wyście sie spodziewali od meczu z Apoelem u siebie (ostatni w miare dobry występ Wisły w tej rundzie ) gramy padakę totalną zwłaszcza w grze obronnej dzisiaj i tak to nieźle wyglądało powiem tak dzisiajeszy mecz zawalił nam tylko jeden grajek to Jaliens gość jest tak zagubiony że to normalnie szok przy 1 golu fatalne wyprowadzenie piłki i strata , 2 bramka Rubus jedzie na niego a on zamiast wyjść do niego to sie cofa w pole karne do tego mnóstwo nie pewnych interwencji i strat.
Porażka boli bo mnie pewnie jak i większości z was zależy na tym żeby nasz klub był na szczycie. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze dzisiaj jakby Legia zagrał ze Śląskie albo Lechem to by z taką grą napewno nie wygrała bo nie zagrała wielkiego meczu tylko my nie potrafiliśmy tego wykorzystać zobaczymy co Legia zrobi w meczach z Ruchem w Chorzowie i Lechem w Poznaniu te mecze pokażą na co ich naprawdę stać , obecnie faworytem do wygrania ligi jest Śląsk gra skutecznie i pokazał to w meczach z silnymi. Powiem jedno teraz dla mnie osobiście najważniesze są Derby jak oni ich nie wygrają to nie wiem co
KRIS22
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do KRIS22
Znajdź inne posty napisane przez KRIS22