Wyświetl pojedynczy post
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2011, 11:09
Jeśli chodzi o lewych obrońców, których każdy z nas widział, są w naszym zasięgu finansowym to wszyscy się zgodzą, że albo Dudu (26), albo Petar Zanev (25).

Osobiście uważam, iż za graczy ofensywnych zbyt dużo kasy chce się w Polsce, więc albo można ich zgarnąć w stosunkowo młodym wieku i/lub kreować samemu [od początku] (Chrapek, Małecki, etc.), albo ściągać z zagranicy, gdzie są tańsi (vide Rudnev z Zalaegerszegi za bodajże 600 tys €).

Jedyni, których się kupi w normalnej (czyt.: nie kosmicznej) wartości w stosunku do umiejętności to obrońcy (hm, Olkowski?), bramkarze (wierzę, że Pawłowski z Lechii się dobrze rozwinie) lub środkowi pomocnicy.

Naprawdę ciekaw jestem jakby radzili sobie w pierwszej drużynie Wisły tacy zawodnicy jak w/w Pawłowski, Olkowski, Chrapek, może też Machaj (Lechia) czy Madera (Widzew).

a, i z zagranicy ode mnie propozycja: http://www.transfermarkt.de/de/mika-...ler_49298.html
Mika Ojala, nie wiem czy był wymieniany. Inter Turku, 23 lata, idealnie pasowałby do naszego ustawienia (którego fanem nie jestem jednakże) jako prawy napastnik/skrzydłowy. W zeszłym sezonie 23 mecze; 15 bramek; 12 asyst.
Ostatnio edytowane przez filemon : 02.10.2011 o godz. 11:27.
Odpowiedz cytując