Wyświetl pojedynczy post
sovinho_02
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2011, 08:57
lucas8 napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem dziwnie spokojny o wynik meczu w niedziele, oczywiście na naszą korzyść. Legioniści jak zwykle pompują balonik na czele z Maciejem S., a w praktyce widzicie jak wychodzi . Zawsze jak graliśmy z nimi mecz o dużą stawkę, a nie o pietruszką to wygrywaliśmy i to zdecydowanie. Jedynie jesienią 2008 pamiętam porażkę 2 : 1 na wyjeździe w trakcie sezonu.

Co do składu na ten mecz. Oczywiście Jovanovic za Lamey'a na prawą stronę. Spróbowałbym za Jaliensa wrzucić do składu Bunozę, chociaż oni oboje nie mają u mnie dużego zaufania. W ostatnich meczach nie przekonuję mnie Nunez na środku pomocy. Dużo strat, więc może warto by go dać na jego nominalną pozycję lewego obrońcy.

Skład widzę tak: Pareiko - Jovanovic, Bunoza, Chavez, Nunez - Sobolewski Wilk - Kirm Jirsak Iliev - Biton

Ewentualnie Diaz za Nuneza, a Argentyńczyka wprowadzić w drugiej połowie za Wilka, albo Sobola.
100 % racji... Nawet z próbą Nuneza na Lewej obronie się zgodzę... A w drugiej połowie tylko tak w okolicach 60 minuty a nie w 90 wpuścić Bruda za Jirsaka... Z Twente w końcówce zrobili 2-3 klepki z Czarkiem... A dwóch panów Holendrów ( chodzi oczywiście o Jaliensa i Lameya ) do Młodej Wisły albo lepiej do oldboyow zeby nie blokowali miejsca młodszym...

No i oczywiście wynik tak 3-0 dla Wisły pod bramkach Dudu 2x i Jovanovica lub Bunozy po stałym fragmencie gry i wrzutce Jirsaka...
Odpowiedz cytując