Wyświetl pojedynczy post
repek20
Junior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 18:10
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Odense zespół, który od czasu zwycięstwa z nami nie wygrał ani jednego spotkania w lidze i krajowym pucharze odpadając z niego z drużyną z drugiej ligi. Skonto czy Litex to rzeczywiście potęgi, których pokonanie zapisze się złotymi zgłoskami w historii polskiej piłki klubowej - reprezentantów tych krajów na szczeblu obecnych rozgrywek już nie ma. Rozróżnij normalność od postępu i dodatkowo farta jakie mieliśmy w Łoweczu a dopiero później posądzaj kogoś o pisanie kretynizmów. Postępu żadnego w grze nie widać ani też potencjału w tej drużynie, która na przyszłość napawała by optymizmem.
Człowieku najpierw pomyśl, potem napisz, naprawdę będziesz zaskoczony efektami. Po pierwsze Odense to uczestnik Ligii Europejskiej, a ja porównywałem kwalifikacje. Czyli Levadia i Karabach kontra Skonto i Litex (o którym napisałem, że jest o niebo lepszą drużyną- liczba pojedyncza, napisałem to o Liteksie, a nie o Skonto i Liteksie) Po drugie co do za argument, rodem z podstawówki, albo piaskownicy, że "w Łoweczu mieliśmy farta". Takiego farta, że wygraliśmy i u nich i u siebie Jak się tego farta mierzy? Jak on wygląda? Jeżeli ktoś sam na sam trafia w słupek to nie dlatego, że nie ma farta, a dlatego, że nie ma umiejętności. Biorąc pod uwagę 2 poprzednie podejścia do LM/LE i tegoroczne podejście ja postęp widzę, jeżeli Ty nie to...może jesteś ślepy?
Odpowiedz cytując