Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 18:03
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Chyba bardziej jednak zle wplywa dla forum niestosowanie sie do norm osob niepowaznych. Ktos widzi 100 glupich postow wiec mysli, co tam napisze kolejny (wiem bo sam mam juz uzbierane prawie 2 tys glupich postow )
Jasne, że każdy woli przeczytać 10 mądrych, konkretnych postów niż 100 napisanych bez sensu, tak tylko żeby nabić wskaźnik ( nie mówię że Ty żeby nie było )

I tutaj jest właśnie zadanie dla nas ( dla Ciebie i również dla mnie) widzisz 100 durnych postów, bądź mądrzejszy i nie kontynuuj rozmywania.

Zgłoś problem, podeślij link a jak nie chcesz ''donosić'' napisz PW czy mail - też sprawdzam i reaguje na problemy. Opcji jest wiele. W tym opcja ''Ignoruj''.

Każdy z nas ma też życie po za forum, szkoła czy praca nie mówiąc już o przyjemnościach.
Ciężko nie raz ogarnąć tematy jak posty powstają szybciej niż grzyby po deszczu.

Sami też utrudniamy sobie życie w prosty sposób rozwalając tematy, przykład pierwszy z brzegu - temat ''to i owo na luziku'' - rozwalony przez polityczne wpisy, po to jest odpowiedni dział aby dyskutować o polityce tam gdzie to jest wskazane. Ostatnio wywaliłem z 30 politycznych postów.. Miejcie litość Panowie.

Wiem również, że podejmowane przez moderatorów decyzje nie wszystkim przypadają do gusty to zrozumiałe, każdy ma swoje zdanie na każdy temat - nikomu nie jesteśmy w stanie dogodzić w 100%, zamkniemy jakiś temat odezwą się głosy i za i przeciw i tak się kręci.

Pozdrawiam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując