Gwiaździsty napisał(a):

|
Wasiluka, to mogłeś sobie wziąć do swojej drużyny skoro za darmo. Są jakieś granice żartów z Wisły. Takie propozycje to są dobre w talk show.
|
Ochłoń - ja też nie chcę Wasiluka (bo grał u sąsiadki) ale nasi kopacze jak Jaliens czy Lamey grają nie lepiej - więc czemu nie nazywać faktów po imieniu? U Lenczyka grał kilka meczy w pucharach i wyglądało to podobnie do popisów Jaliensa. Taka prawda.
Na przykładzie takich drewien jak Wasiluk dokładniej widać jakie sami mamy badziewie w obronie.
Ja nie mam drużyny, jestem kibice Wisły a Ty?
westersyl napisał(a):

Lamey widać po nim że gdzieś liznął trochę większej piłki natomiast moim zdaniem on jest fizycznie nie zdolny do uprawiania zawodowego sportu. Zapuszczony, zbyt klockowaty, za wolny.
Potwierdziło się to co pisali fan Leicesteru i obawy wielu kibiców z przed transferu.
|
Ja pisałem między innymi o Lameyu przed sezonem - jeśli nie odbuduje się fizycznie to będzie to poziom niewiele lepszy od ulubieńca Gwiaździstego - czyli Brano.
Niestety nie odbudował się i na ten moment ma tylko doświadczenie, duży kontrakt i nic więcej.