Wyświetl pojedynczy post
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 13:06
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Pareiko akurat nie zawiódł. Póki mieliśmy dobry wynik, bronił w nieprawdopodobnych sytuacjach.

Babola puścił przy stanie 3-1, kiedy było praktycznie po meczu.

Bramkarz zawodzi jak swoim błędem zawala mecz. Tego o Pareice nie da się powiedzieć.
No chyba kpisz, że Pareiko nie zawiódł i bronił w nieprawdopodobnych sytuacjach? Chyba oglądałeś nie ten mecz, może nie na Polsacie Futbol tylko na jakiś tureckich kanałach?

sofristo napisał(a):Wyświetl post
Czyli teraz już Pareiko zły a jeszcze niedawno pamiętam jak wszyscy go chwalili i mówili że takiego bramkarza szukaliśmy. Piłka jest przewrotna.
Nie zauważył nikt że słaba forma Pareiki zbiegła się w czasie ze zmianą trenera bramkarzy?
O tym właśnie rozmawiałem z kolegą. Mój kolega to trener bramkarzy, sam jestem bramkarz amator i zauważyliśmy, że odkąd Primel jest trenerem bramkarzy to jego forma jest słaba, ale zmienników nie widać. Przecież w tym sezonie Pareiko zawalił z 5-6 bramek we wszystkich rozgrywkach i są to zazwyczaj szmaty które decydują o spotkaniu lub jego przebiegu

Problem w naszej drużynie polega na tym, że każdy zawodnik nie zrobi tego co inny. Lamey ma fajne dośrodkowanie, ale co z tego, że wolny i chimeryczny, Chavez dobre interwencje, ale co z tego, że nie umie wyprowadzać piłki i prosto podać, Jaliens dyryguje obroną, ale co z tego, że środkowy obrońca ma wagę 65kg, a z reguły napastnicy ważą 15-20kg więcej, są 5-10cm wyżsi - kpina, Paljic wychowany jako pomocnik, w Wiśle jako lewy obrońca, kolejna kpina. Niby ten Paljic jest szybki, ale co z tego jak jest prze słaby, jego konkurent Diaz nie wymaga żadnego komentarza. Na końcu jest Pareiko, pewny punkt drużyny w tamtym sezonie, teraz mocno obniżył loty, czyżby znowu serial z bramkarzem się zacznie i znajdziemy jakiegoś sensownego za 5 lat?
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując