Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 12:43
Aldek napisał(a):Wyświetl post
Dudu jest niesamowity teraz można gdybać jakby było gdyby zagrał z APOELEM...facet wczoraj sobie sam wypracował bramke a idealne uderzenie nie jest przypadkiem z Bełchatowem po okienku również celował.
Jego menadżer powiedział, że Dudu może stać się w Wiśle drugim Drogbą. Trochę się z tego śmiałem, ale wczorajsza akcja zakończona golem wskazuje na jego niesamowity potencjał. Potrafi znaleźć sie w tłoku pod bramką, potrafi dobić, potrafi strzelic z daleka, strzeic glową. Brakuje mu jeszcze trochę z charakterystki czołgu, albo krótkiego dryblingu, ale i tak to skarb.
Pare osób pisało,że dobre te puchary bo nauke zbieramy tylko teraz mam pytanie jaką nauke nasza obrona zebrała po meczu z Odense gdzie zawalili 3 bramki? z Twente kolejna seria bramek po błędach obrony.Wolałbym aby na błędach uczyli się Czekaj i Bunoza bo trudno mi uwierzyć,że zagraliby gorzej niz nasza wczorajsza obrona.
To nie nauka dla Jaliensa czy Lameya.
Oni sie już ie nauczą, mogą co najwyżej poprawić szybkość i siłę (jesli to w ogóle mozliwe).
Za to wczorajszy mecz to nauka dla sztabu - wiadomo gdzie się wali i gdzie należy wymienić elementy budowli.
Jest jeszcze cień szansy na awans wiem,że postawa drużyny nie daje nadziei ale jeżeli Maaskant coś zmieni i wróci Melikson zagramy odważniej z Anglikami narzucimy ofensywny styl gry i wygramy to wrócimy do gry o awans, chociaż będzie mega trudno z takimi obrońcami.
To akurat najmniej ważne
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując