Wyświetl pojedynczy post
Aldek
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 12:35
Obejrzałem na spokojnie wczorajsze bramki i wniosek co do Pareiki jest następujący można mu przypisać ewentualnie 4 gola w innych sytuacjach nie miał szans bo obrona zawalała .Pareiko i tak ratował nas pare razy dodatkowo były 2 poprzeczki dobrze,że nie skończyło się wyżej bo Twente miało wiele okazji.

Dudu jest niesamowity teraz można gdybać jakby było gdyby zagrał z APOELEM...facet wczoraj sobie sam wypracował bramke a idealne uderzenie nie jest przypadkiem z Bełchatowem po okienku również celował.

Pare osób pisało,że dobre te puchary bo nauke zbieramy tylko teraz mam pytanie jaką nauke nasza obrona zebrała po meczu z Odense gdzie zawalili 3 bramki? z Twente kolejna seria bramek po błędach obrony.Wolałbym aby na błędach uczyli się Czekaj i Bunoza bo trudno mi uwierzyć,że zagraliby gorzej niz nasza wczorajsza obrona.

Jest jeszcze cień szansy na awans wiem,że postawa drużyny nie daje nadziei ale jeżeli Maaskant coś zmieni i wróci Melikson zagramy odważniej z Anglikami narzucimy ofensywny styl gry i wygramy to wrócimy do gry o awans, chociaż będzie mega trudno z takimi obrońcami.
Odpowiedz cytując