Wyświetl pojedynczy post
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 12:33
Co do trenera Maskanta. Zastanawiam się co ten biedak ma powiedzieć po przegranym, zawalonym meczu z wyraźnie lepszą drużyną, żeby wszyscy byli zadowoleni. Ubiczować się powinien publicznie? Powiedzieć który piłkarz co zawalił? Ja nie słucham zbytnio konferencji pomeczowych bo szczerze powiedziawszy nikt juz nie powie na nich nic odkrywczego. Popatrzcie sobie na inne konferencje, co mówią trenerzy po przegranym meczu, w lidze mistrzów czy w innych ligach. Taka konferencja to jest takie tam lanie wody, jak na maturze ustnej z polskiego. Pogratulowanie przeciwnikowi dobrego meczu i takie tam. Czasami się zdarzaja jakieś asy co potem na youtuba trafiają.

Owszem denerwuje mnie przywiązanie Roberta do Jaliensa czy do Lameya, ale kogo innego mamy? Denerwuje ze nie wprowadza młodych jak chociażby Legia, ale kogo mamy z tych młodych? Denerwuje mnie brak stylu, ale czego oczekuję po niecałym roku pracy? Jednak dla mnie w ogólnym rozrachunku wychodzi na plus. Może jestem zbytnim optymistą ale chciałbym żeby Robet popracował 3 lata, ze Stanem, ze stabilną kadrą uzupełnianą już teraz a nie wymienianą. Po letnim oknie znowu 4 zawodników weszło do pierwszej jedenastki, jakby nie patrzeć, prawie 40% składu się zmieniło, to całkiem sporo.

Ja nie czytam wywiadów, konferencji, na każdej jest to samo, w kółko to samo obrane w inne słowa. Nie ma co sobie nerwów psuć, od tego są politycy etc.
Odpowiedz cytując