Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 08:35
raindog napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc, ja po tych zmianach pomyślałem, że oszczędza ludzi na ligę.
Ja juz przestalem dopuszczac do siebie argumenty braku zgrania, oszczedzania pilkarzy itp.
A najstrszy Sobol gra 90 min,.

Przeciez zapewniali nas ze mamy kadre na 3 fronty, ze wszystko jest dopiete na ostatni guzik...
Co do tego guzika tylko sie zgodze, bo jego tylko mamy.

Mialy byc rozne mozliwosci taktyczne, dopasowanie sie pod przeciwnika a co jest? No gowno i wiecznie to samo.
Czy to flota , czy litex, czy apoel ja tam znaczacej roznicy nie widze , jedyne co wplynelo na nasz obraz to tylko przeciwnik, gralismy jak oni nam pozwolili.
Nie da sie ukryc ze kazdy ma nas jak na patelni, im bardziej inteligentny przeciwnik tym bardziej nas rozpierdala.

Nie wszyscy lubia Gargule ale jesli mam wybierac on albo Nunez to wole Polaka. Zaczynam rozumiec dlaczego Nunieza tak nienawidza, jak widze gdy stoi jak kolek albo wiaze buta tez mwm go dosc.

Gargula byl kiedys swietny i chyba powinien dostac wiecej szans, ale nie z nogolamaczami tylko wlasnie w takich spotkaniach o stawke. Chlopak jest chyba najmniej winien ze go hujowo poskladali, ze tak dlugo sie jurowal.
Zreszta u nas to jest tragiczne jak pilkarze po kontuzji pilkarsko umieraja... Gdzie Boguski? Gargula? Genkov? Maly i Meleks pewnie ten sezon tez beda mieli z glowy... Cos jest nie tak w calym sztabie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 30.09.2011 o godz. 08:44.
Odpowiedz cytując