Ciastek1 napisał(a):

|
Ale co ma Żurawski do Kew ? Dwie totalnie różne pozycje .
|
Za bardzo dosłownie traktujesz moja wypowiedź. Pozycje nie mają znaczenia. Chodzi o twoją niewiarę

. Obserwując Żurawia, też trudno uwierzyć, że kiedyś grał na wysokim poziomie... Najwyraźniej, tak jak Maciek, Jalins się "popsuł", "zdechł" czy zaliczył sportową glebę, nie wiem, które określenie wolisz. Zdarza się, czasami trudno to przewidzieć. Mam wrażenie zresztą, że i Stan i Robert są tak samo zaskoczeni jak my. Problemem jest jednak kontrakt i Bunoza, który popełnia tyle samo błędów i nie jest alternatywą.
Mishau napisał(a):

|
Po naszych meczach w tym sezonie mozna stwierdzic ze trzeba pozyskać jak najszybciej srodkowego obronce, lewego obronce, bramkarza (to co Siergiej"Gumowe Palce" Pareiko wyprawia w tym sezonie przypomina najlepsze lata Pawełka...) no i dwóch solidnych srodkowych pomocników... Niestety ale bieda w tym naszym skladzie, Lamey- poziom Branco, Jaliens?...przemilcze... Sobol co raz starszy, a Nunez to jednak nie srodkowy pomocnik. Ehhh żal tego meczu bo była szansa chociaz na remis...
|
Stan nie jest żoną milionera. Ma w portfelu 50 PLN i musi zrobić za to imprezę dla 20 głodnych i spragnionych gości

. Są więc parówki i tanie wino, a nie dobra karkóweczka i kiełbasa na grilla oraz inne pyszności...