Wyświetl pojedynczy post
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2011, 21:31
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli będziemy mieli na ławce rezerwowych zawodników za 5 mln euro tak jak Twente i tak będziemy grac to będę pierwszym który będzie domagał się zwolnienia Maaskanta.Póki co sytuacja jest "trochę" inna.
Uważam, że z przodu zagraliśmy na prawdę nieźle, stworzyliśmy kilka sytuacji, natomiast straciliśmy głupie bramki po katastrofalnych indywidualnych błędach obrońców na które nie poradziłby żaden trener.Po tym meczu do Maaskanta nie mam żadnych pretensji.
O to,to. Choć nie zgadzam się z jednym- nie będę miał pretensji jeśli Maaskant wyciągnie wobec Jaliensa konsekwencje jak wobec Guły- trybuny. Jestem zwolennikiem oceny piłkarzy po dłuższym okresie czasu, ale ten facet pokazał jaki będzie prezentował poziom. Powiela bez przerwy te same błędy, jest mikry jak na środkowego obrońcę, co przysparza mu jeszcze dodatkowych problemów. Koniec ! Lepiej żeby takie błędy popełniał Bunoza, czy Czekaj- u nich mamy gwarancję że będzie tylko lepiej, gdyż ich błędy wynikają raczej z braku doświadczenia niż umiejętności, czy warunków fizycznych- obaj są wysocy, silni i szybcy. Reszta to kwestia treningu i ogrania.
Martwi mnie jeszcze Sobol, trener powinien zweryfikować jego przydatność do zespołu na poziomie europejskim. Gdyby to on grał dziś ostatniego oceniałbym go na równi z Jaliensem i niestety Chavezem.

Ceterum censeo Amicem esse delendam.

Odpowiedz cytując