Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2011, 12:22
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Co do tego tesktu co podał link Oldpara. Ok, jestem w stanie przyjąć argumenty za i przeciw obecnemu stanowi (stylowi) Naszej gry ale, kilka osób na tym forum pisało, że krawiec tak kraje jak mu materiału staje. Ok zgoda, tylko pytanie kto ten materiał (teraz nazywany słabym) sprowadził? Zaraz doczekam się odpowiedzi, że Stan. Prawda to On ale Ja się pytam kto akceptuje kandydatów do zespołu których proponuje Dyrektor? Czy nie leży do w gestii i kompetencjach Naszego trenera? J
Nie wiemy jakich zawodnikow mial Stan na oku za ktorych trzeba bylo zaplacic ale niestety kasy na transfery nie ma i mamy to co mamy czyli byle za darmo albo prawie darmo.
A taki Melikson czy Biton to sie trafiaja raz na jakis czas, jestem ciekaw czy chociaz Bitona wykupimy po sezonie.
Nie wiemy czy Robert chcial tych co ma teraz i co chlopina mial zrobic grac tym co mial.

Styl naszej gry jak i pozycji w lidze i Europie to nie wina Stana i Roberta tylko nieudolnej polityki transferowej tz braku kasy na wzmocnienia tak wyplaty jak i wykup zawodnika
,
Odpowiedz cytując