Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2011, 12:04
tak jak już napisałem nie wypowiadam się na temat naszego przedstawiciela bo nie mam takiej wiedzy. koniec kropka. czy miał być czy nie tego również nie wiem.

kwestia wstawiania się za nami owszem dotyczyła tych koszulek ale to był JEDYNIE przykład że skoro na rozmowę jedzie DELEGACJA związku to powinna reprezentować wszystkich a nie tylko kluby których przedstawiciele tam są. Jakby nie było Legii tzn. że Pucek nie może powiedzieć co się dzieje na waszym stadionie? (odnośnie protestu to z tego co pamiętam na meczu z Amicą był) o reszcie meczów nie mówię nic bo ja miałem odmienne zdanie co zresztą napisałem na tym forum...

Tylko jedno zdanie o układaniu bo zaraz nam się rozmowa rozejdzie na to że jednak w ekstraklasie gra Lech a nie Amica. Jednym z argumentów kibiców była obniżka cen biletów? i jak z tą realizacją? czy nie było postulatów aby ITI odeszło? Pewnie napiszesz że głównym postulatem było zniesienie zakazów i powrócenie do L. tylko czy naprawdę stary herb jest wygraną TYLKO kibiców? w dużej mierze tak ale doskonale wiesz że gadżety z trumną sie nie sprzedawały i klub na tym tracił.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując