flamengista napisał(a):

Przepraszam, drogi Kolego z Gdańska - ale czy ty to piszesz poważnie?
|
Po pierwsze ironia. Po drugie pogadaj z Kafarskim bo on naprawde uważa, że ma super skład. Reszty nie będe komentował, bo napisałeś to co ja cały czas powtarzam. Ameryki nie odkryłeś bo każdy w Trójmieście to wie. Tylko co do Kafarskiego się nie zgodze bo on ten zespół budował więc to jego wina. I czy to normalne, żeby kibice musieli prosić o transfery? No i wanciak ma racje co do "Fortepiana"
Wolfy ja nigdzie nie napisałem, że ma się stawiać, czytaj z większą uwagą. Nie wiesz co się dokładnie w Gdansku dzieje a chcesz mnie uświadamiać. Tomasz Kafarski to taki trener któremu jest dobrze tak jak jest, czyli nie potrzebne mu transfery bo wg niego niczego nie brakuje tak jak np, prawego obrońcy, bramkarza itd. Chodzi o to, że potrzebni sa goście z jajami tak w przypadku pierwszego trenera jak i trenera bramkarzy etc etc. Bo każdy w tym klubie od prezesa do lekarzy ponosi wine za wyniki. A pieniądze są, biedy nie ma kłopot w tym, że Kucharowi się nie śpieszy, bo wg niego krok po kroczku do przodu tylko ostatnio tego jakoś nie widać, a od niego w sumie wszystko zależy. Dobrych decyzji ostatnio nie podejmuje i to Ci każdy w Gdańsku powie. To jest tak jak z Olisadebe, gdyby nie ostra reakcja kibiców to pewnie dostał by kontrakt. Bez urazy ale sądze, że wiem lepiej od Ciebie co sie dzieje w Lechii więc wybacz i daruj sobie "uświadamianie". Dlatego ja nie oceniam różnych sytuacji w Wiśle bo z daleka się łatwo ocenia nie znająć szczegółów i tak dalej, ale co to za ocena?
Gdybyś w pracy dwa razy nie zrealizował planu minimum to byś tą prace stracił i pewnie każdy inny na Twoim, moim miejscu. A teraz celem jest gra w pucharach, do osiągnięcia? Moim zdaniem nie ma szans i nie ma się nawet co łudzić.