Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 19:49
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Nie specyfika rozgrywek tylko składy. Korona z Gryfem grała całkowicie inną drużyną, nie wiem w jakim zestawieniu wyszedł Śląsk ale wczoraj widziałem meczową 18 i z tego co pamietam była dość mocna
Czyli specyfika rozgrywek, w których mocne zespoły często wystawiają rezerwowe składy licząc na spacerek. Śląsk dziś zagrał pierwszym składem, czego się nie spodziewałem, i pewnie przegra w weekend w lidze.

Co do meczów pucharowych jeszcze. Jeśli ktoś, jak ja, popłynął na meczu PP Piast- Cracovia, to niech czyta regulamin swojego buka i atakuje ich, żeby unieważnić zakład, bo mecz nie został dokończony. Ja teraz szarpię się z bet365, na którym zajebiście się zawiodłem, bo rozmowa z ich "działem rozliczeń" przypomina walkę z ZUSem, albo urzędem skarbowym. Rzuca mi chłop w mailu prosto w oczy tekst, że "ponad wszelką wątpliwość" mecz został dokończony i zakończył się zwycięstwem Cracovii. Podesłałem linka, którego uzyskałem od Szprotsona, w którym jak byk stoi, że:

Cytat:
W PROTOKOLE MECZOWYM ODNOTOWANO, ZE MECZ ZOSTAŁ PRZERWANY w 90 minucie przy stanie 1:0 dla Cracovii. Najprawdopodobniej zostanie zweryfikowany jako walkower dla Cracovii.
(pisownia oryginalna)

No ja wiem, że to żydy i słowa prawdy w życiu nie powiedzieli, ale jednak pracownik firmy bukmacherskiej powinien im wierzyć. Fartownie dziś też PZPN wydał decyzję o wo dla żydostwa, więc teoretycznie powinno pójść z górki. Niemniej przekręcają fakty, kombinują, że niby nie było oficjalnej decyzji dotyczącej wo itd. Odpowiadam im, że ich regulamin nie mówi o wo, tylko o przerwaniu meczu. No dramat po prostu. Mam nadzieję, że jutro nadejdzie happy end.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując