Wyświetl pojedynczy post
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 16:30
jako że Wy w ogóle nie uzasadniacie swoich typów tutaj, nawet gdy ja jako laik coś próbowałem z PP analizować, to wkleję chociaż to co dziennikarz onetu napisał o dzisiejszych meczach ( aa na poprzedniej stronie tak jak on napisał, obstawiłem mecze LM już parę dni temu )

SSC Napoli - Villarreal
Na graczach z Neapolu ciąży presja "rewelacji sezonu", i choć chodzi o sezon miniony, to kibice mają wielkie oczekiwania względem swoich ulubieńców, którzy ostatnio słabo zagrali z Fiorentiną. Villarreal również musi wygrać to spotkanie, jeśli po porażce z Bayernem w poprzedniej kolejce LM chce podjąć walkę o awans z "grupy śmierci".

Trabzonspor - OSC Lille
Zespół mistrza Francji znajduje się obecnie w lekkim dołku. Zarówno w lidze francuskiej, jak i Lidze Mistrzów tylko remisuje, pozwalając wyrywać sobie zwycięstwa w ostatnich minutach. Trabzonspor tymczasem płynie na fali zaskakującego zwycięstwa z Interem na jego boisku i będzie próbował urwać trzy punkty również Francuzom.

CSKA Moskwa - Inter Mediolan
Pierwsze spotkanie (bo rozpoczynające się o 18:00, a nie o 20:45 jak pozostałe) drugiej kolejki Ligi Mistrzów będzie potyczką między CSKA, a Interem. Zespół z Mediolanu ostatnio zawodził, słabo spisując się w lidze i sensacyjnie przegrywając z Trabzonsporem przed dwoma tygodniami. Trener Gian Piero Gasperini został w związku z tym zastąpiony Claudio Ranierim, który w debiucie na ławce trenerskiej Nerazzurich odniósł już pierwsze zwycięstwo. Piłkarze z Moskwy od lat konsekwentnie poprawiają grę i daleko im do miana outsidera wśród europejskiej czołówki. W pierwszym meczu fazy grupowej pozytywnie zaskoczyli remisując przegrywany 0:2 mecz z Lille. Czy Intner, w którego najwyraźniej wstąpił nowy duch, zdoła pokonać na Łużnikach nieprzewidywalne CSKA? Przekonamy się już dzisiaj.
Odpowiedz cytując