Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 15:34
opt napisał(a):Wyświetl post
Ja akurat uważam za plus uczestniczenie w rozmowie członka PO. Dzięki temu nie można sprowadzić tego wszystkiego do sporu kibole & PiS vs PO. Skoro przeciwko premierowi występuje członek jego partii, to sprawa nie jest tak prosta, jak przedstawiają ją media.
Taa masz rację szczególnie ta wypowiedź do kamer była bardzo przeciw premierowi prawda? sprawa jest prosta moim zdaniem chciał ugrać w maju kilka % i się nadarzyła okazja a jak zaszło to za daleko (co sam przyznał) chce się wycofać bo jednak więcej złego z tego niż dobrego (notowania w dół).

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Faktycznie, jak zobaczyłem go w TV to o mało się nie przewróciłem. Jak taki błazen ma niby reprezentować kibiców to nie ma o czym mówic. Widać, że to zaproszenie było wyreżyserowane, a to PO zależało na szybkim spotkaniu z kibicami tuż przed wyborami. Prawdopodobnie sztabowcy Tuska po cichu dogadali się z takimi Puckami w tym stowarzyszeniu.
Lepszego prezentu Tusk nie mógł dostać przed wyborami. Ciekawe czy to spotkanie zneutralizowało komitety kibiców witających tuskobus ?
Doskonale wiemy że te wszystkie protesty dały mu po dupie to chciał się ratować zapraszając swojego podwładnego jako kibica do rozmowy. Najgorsze jest to że w świat poszła informacja że to nie Pucek powiedział że był remis tylko "jaki" kibic. bo kto oprócz nas tutaj na to zwrócił uwagę!

dragon napisał(a):Wyświetl post
Bo jak znam metody POwskich propagandzistow to już miesiąc temu zaplanowane było co nieudolny premier powie po spotkaniu niezależnie od przebiegu a zaproszeni mają być tylko "młodzi wykształceni" odgrywający rzekomych kibiców.
Trafiłeś w sedno! Młody działacz PO ma bronić kibiców!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując