Wyświetl pojedynczy post
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2011, 13:52
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Myślałeś o karierze redaktora w "Nie"? Bo widać u ciebie starą, dobrą szkołę Urbana. Nie narzekam na to, że dali z siebie wszystko, tylko na to, że to wszystko to jest BARDZO MAŁO.
Ja tu widzę, że sam jesteś nastawiony na nie do otaczającej cię rzeczywistości. Gramy w LE, wygraliśmy ostatnio 4 mecze z rzędu ale dla ciebie to nadal jest "bardzo mało". Pobudka! Zejdź na ziemię, czasy gdzie wgniataliśmy w ziemię rywali w lidze już nie wrócą.

Czytając starasz się choć trochę się wysilić, czy po prostu bierzesz wszystko jak jest, a twój mózg śpi? Ewentualnie obmyśla sposób jak się dojebać najbezmyślniej jak to możliwe?
W bezmyślnym dojebywaniu się nie mam z tobą szans...

Teraz dopiero przeczytałem, że Bunoza jest znowu kontuzjowany po Świnoujściu. Dobre jajca. Gdyby to dalej Skorża z tym makaronem odpowiadali za przygotowanie piłkarzy, to byście ich tutaj zjedli za takie wydarzenie jak kolejna kontuzja Bunozy, czy padnięcie bez sił na boisko po 2 miesiącach sezonu. No, ale wiadomo, w końcu to Maaskant. On ma rację.
Kontuzje są i będą, to normalne. Nigdy nie pisałem, że to wina Skorży i jego makarona. Tak samo jak nie twierdzę, że Maaskant jest nieomylny. Popełnia błędy np. w rewanżu z Apoelem niepotrzebnie wystawił Lameya, pogubił się ze zmianami z Odense... Ale żeby przypierdalać się do meczu z Ruchem trzeba mieć coś z głową.

Jeśli patrzysz tylko na wyniki, to gratuluję i oby nie było dla ciebie szokiem jak dostaniemy solidnie po dupie od drużyny prezentującej choć odrobinę wyższe umiejętności niż Ruch. Ten mecz mógł się spokojnie skończyć 2-3, albo 3-3 i też nikt nie powinien mieć zastrzeżeń do nikogo innego jak kopacze Wisły i ich trener. A to tylko Ruch i powtórzę jeszcze raz - kępce trawy zawdzięczamy te 3 punkty.
Gdyby Meliskon nie strzelił w poprzeczkę z wolnego w Krakowie dziś bylibyśmy w LM. To jest właśnie pisanie w stylu: "ten mecz mógł", "gdyby ktoś tam strzelił", "kępka trawy".
A solidnie w dupę to możemy dostać od drużyny od nas dużo lepszej a takiej w naszej lidze nie widzę.

tofik napisał(a):Wyświetl post
Teraz powinna być jak największa cierpliwość. Bo wchodzimy w decydująca fazę. 2 okienka transferowe, wymiana 4 piłkarzy do podstawowego składu. 2 na okienko, to nie hurtowe ilości jak na początku. Drużyna zrobi wyraźny skok jakościowy o który się wielu doprasza. Brakuje jedynie elementów, a nie całej konstrukcji.
Też mam taką nadzieję.
Odpowiedz cytując