Wyświetl pojedynczy post
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2011, 07:37
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Reszcie radziłbym postawić sobie gdzieś granicę, dla własnego dobra. To co ostatnio tutaj czytam jest po prostu smutne.
Uderzając w twoje tony:

Jakim trzeba być zadufanym w sobie bufonem, żeby tak często jak Ty, odzywać się na tym forum do ludzi w ten sposób? Lata temu pisałem Ci na priv, żebyś przestał pouczać mnie i innych. Zgrywać mentora, dawać rady i strofować. Z tego co pamiętam będąc moderatorem (to dopiero były smutne czasy na tym forum), szybko udało Ci się zgromadzić sporą grupę "fanów", domagających się usunięcia Ciebie z tego grona. Rzadko kiedy zdarzały się tutaj takie sytuacje.

Mimo że masz mentalność pozbawionego dystansu do życia belfra, jesteś na tyle inteligentny, że wiesz, że to co napisałem nie było żadną radością z kontuzji naszego zawodnika, bo nikomu kontuzji nigdy nie życzę. Rozbawił mnie kontekst sytuacyjny. Do Ciebie i do wielu innych to nie trafia. Ok, ludzie są różni. Nie będę jednak nigdy pouczał w związku z tym reszty forum i robił z siebie pajaca.

Jeżeli masz jeszcze do mnie kilka mentorskich uwag proszę na priv. No chyba, że przy okazji będziesz chciał znowu wygłosić reszcie społeczeństwa kolejne kazanie.
:/
Odpowiedz cytując