Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2011, 23:17
Rosomak napisał(a):Wyświetl post
A co takiego przeczytałeś, ze nie możesz wyjść ze "zdziwienia"?
Ciebie i innych "obrażonych świętych" przeczytałem, wysłuchałem i obejrzałem.

Rosomak napisał(a):
Podaj jakieś argumenty na to, ze Melikson nie zasługuje na nagonkę, oczywiście nagonkę medialną.?
Ma szansę i prawo wyboru reprezentacji, wbrew opinii "świętych" na swój sposób.Takie same, jakie miała reszta naszych reprezentacyjnych Polaków inaczej.

jakkfk napisał(a):
Bo gdyż...?
Gdyż piłka nożna i sport, a zwłaszcza Wisła Kraków, to nie miejsce dla śmiesznych i żalosnych nacjonalistów i innych pseudopolityków, czy świętoszków.

Reksio33 napisał(a):
Bo może nie wybijał się aż tak, żeby grać w reprze. Frankowskiego też długo nie powoływano do kadry, Małeckiego też.
No i przyszła pora na własny wybór Maora

Reksio33 napisał(a):
Nie rozumiem.
I chyba nie zrozumiesz, świata sportu i pokoju a nie wiecznej "świętej wojny". Ci z AntyWisła, też tak mają, więc być może też nie musisz się martwić o nadejście normalności.

Reksio33 napisał(a):
Przecież wybrał Izrael. Był tam na kadrze.
On się tam nawet urodził, ale nadal ma szansę i prawo wyboru reprezentacji, w której może grać. Tak, jak Obraniak i inni, niechciani w reprezentacjach miejsca urodzenia i jakoś zbiorowo nie wyrywających z butów, ekspertów z Canal+ czy większości mediów Izraelskich i Polskich. Hipokryzja to paskudna przywara, gdyż jest nieuleczalna.
Ostatnio edytowane przez kot : 26.09.2011 o godz. 00:10.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując