Wyświetl pojedynczy post
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2011, 21:23
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Iliev nie będzie grał co mecz 90 min , co innego Kirm który kondycyjnie jest najlepszy w drużynie , wg mnie gościu zagrał dzisiaj dobre zawody i ciągłe jechanie po nim uważam za śmieszne . A gdzie jakieś wsparcie psychiczne dla zawodnika ?

Iliev był szykowany na Twente , podobnie Paljic , ja tak rozumialem wystawienie Małeckiego i Diaza od początku .

Ciekawe że tyle spotkań bez bramki po stałym fragmencie , a gdy w końcu mamy dobrze rozegrany krótki rzut rożny nikt tego nie widzi ? w końcu ten element zdał egzamin

PS. Kocur , jaką młodzież miałeś na myśli w meczu z Koroną ? kontuzjowanego obecnie Czekaja ? jeszcze poza Brudem ( notabene 22 lata ) młodziezy w tym meczu nie uświadczyłes
Przepraszam, ale dlaczego Iliev nie moze grać 90 min, a Sobolewski może? Jakoś nie zauwazyłem by Iliev był jakos mocno eksploatowany.
Nie jestem uprzedzony do Kirma, ale widzę co się dzieje.
Co do bramki po rozegraniu rzutu roznego. Cieszy bramka bo dała nam 3 pkt, ale martwi kolejna bramka stracona z tego stałego fragmentu. Dni wolne, które dostają po meczach powinien Robert przeznaczyć na trening związany z dosrodkowaniem w punkt, bo tego to chyba nie potrafimy robic.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując