|
Ja bym sie pozbyl: Pareiko, Jovanic, Jaliens, Bunoza, Czekaj, Diaz, Paljic, Jirsak, Gargula, Malecki, Genkov, Boguski + moze jeszcze Nunez i Brud.
Jesli ktos uwaza ze w Polsce nie ma talentow lub dobrych pilkarzy, to niestety nie ma pojecia co sie dzieje w nizszych ligach lub w ME. Sprowadzilbym:
- Adrian Chomiuk, Polonia Bytom, rocznik 1988, prawy obronca ktory moze rowniez grac na lewej obronie, radzi sobie bardzo dobrze w pierwszej lidze
- Sebastian Madera, Widzew Lodz, 1985, srodkowy obronca
- Bartosz Widejko, Legia Warszawa ME (wiem wiem, ale w ME spisuje sie bardzo dobrze!), 1992, lewy obronca
- Piotr Mrozinski, Widzew Lodz, 1992, defensywny pomocnik
- Kamil Rado, Garbarnia Krakow, 1990, centralny pomocnik (do dzis nie rozumiem dlaczego sie jego pozbylo)
- Bartosz Zurek, Legia ME, 1993, lewonozny skrzydlowy (bardzo dobra technika i swietne wrzutki)
- Kamil Kaminski, Legia ME, 1993, napastnik (4 gole w tym sezonie, szybki, dobra technika)
Moj sklad na przyszly sezon:
Bramka (pierwszy bramkarz, rezerwowy i trzeci):
xxx, Filip Kurto, xxx (jakis mlody Polak ktory moglby sie ogrywac w ME)
Obrona (prawy obronca, zmiennik, srodkowy, zmiennik,...):
Adrian Chomiuk, Michael Lamey, Marko Jovanovic, Mateusz Arian (ME), Sebastian Madera, Osman Chavez, Bartosz Widejko, xxx
Srodek:
Ivica Iliev, Andraz Kirm, Cezary Wilk, Piotr Mrozinski, xxx (Nunez, Brud lub jakis mlody Polak ktory moglby sie ogrywac w ME), Maor Melikson, Kamil Rado, Bartosz Zurek, xxx (nie wiem kogo, ale na pewno nie Chrapek)
Atak:
Biton, Kaminski, xxx, xxx
Jest to na pewno mlody sklad, ale tacy pilkarze jak np. Mrozinski, Zurek i Kaminski maja talent i moim zdaniem nie sa gorsi od takich graczow jak Gargula czy Genkov. Poza tym oni mniej zarabiaja i te oszczedzone pieniadze mozna zainwestowac w mlodziez lub przyszle transfery.
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 25.09.2011 o godz. 13:29.
|