Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2011, 00:34
fialo napisał(a):Wyświetl post
Secudno - sprawa nie jest aż tak czarno-biała jak ją przedstawiasz.
Za całym szacunkiem...w jednym temacie jedziesz po przerzutach(z W na C) , nie okazując im cienia współczucia, w drugim piszesz elaborat nt kolesia, tłumacząc go, który zamienił swój kraj na inny.
Nie jest to schizofrenia?
Czemu nie usprawiedliwiasz biednych chłopaków z jednego osiedla?Ich też ktoś najpewniej omamił, może oni też są ofiarami?biednymi zagubionymi owieczkami.

Zdaje sobie sprawę że porównanie jest ryzykowne ale jednak zasady i tu i tu są tak samo łamane.
Ktoś chodzi na Wisłę, widzisz go w sobotę na meczu a w niedziele już jest po drugiej stronie , bo to dobre dla mojej kariery, bo przekonali mnie itp.
Tu gość wraca z kolejnego zgrupowania swojej kadry i na drugi dzień deklaruje zmianę barw
Nawet jeśli w piłce nie pociąga to takich skutków, to jest to równie niesmaczne

Ja nie mam problemów by zrozumieć Meliksona ale niech przyzna się do błędu i zakończy tą szopkę.Tyle że on na dziś nie widzi niczego złego w tym co zrobił - zrobiła się afera bo Lato się najebał i za wcześnie to 'sprzedał' - więc Maor poszedł na przeczekanie ale zdania nie zmienił - u siebie już mosty spalił najpewniej a u nas?Jest do dyspozycji - zaliczy kilka dobrych występów w Wiśle , dostanie powołanie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując