InQ napisał(a):

Ogryzek, czyli według Ciebie na wyraźne wsparcie kibiców zasługuje tylko kilku naszych piłkarzy? Nawet jak maja jakiś problem?
I chyba tu się różnimy. Bo ja uważam, że każdy kto jest całym sercem z zespołem, powinien dawać otuchę tym piłkarzom, którzy mają jakiś problem. Nieważne czy to jest Małecki (niezwykle związany z kibicami), czy to jest Maor (fantastycznie grający), czy też Diaz - tu odpukać w niemalowane (który gra naprawdę fatalnie i niezbyt jest przywiązany do kibiców). Po prostu uważam, że gdy naszemu piłkarzowi dzieje się krzywda, to on zasługuje na wyraźne wsparcie - bo on jest częścią naszego zespołu. I róbmy właśnie to dla dobra TEGO zespołu.
|
Daj przykłady jak pomagałeś i wspierałeś innych piłkarzy Wisły na chwałę tego zespołu a nie pitol.
BTW
Diaz jest tak samo jak Maor przywiązany do kibiców, obaj najemnicy - tylko ze jeden gra świetnie a drugi badziewnie.
InQ
Chciałeś na siłę pokazać wyjątkowość Maora wmawiając ze niby jest bardziej przywiązany do kibiców od Diaza bo "fantastycznie gra". Czy ty siebie czytasz? Dlatego napisałem że obaj są tak samo przywiązani do kibiców bo są najemnikami i nie wiem czemu Ty jednego wyróżniasz negatywnie kiedy piszesz o Diazie
"fatalnie i niezbyt jest przywiązany do kibiców?"